Melike Altınışık “Tall Excellence” Etkinliğinde İstanbul Çamlıca Kulesi’ni Anlatacak!

Melike Altınışık, Council on Tall Buildings and Urban Habitat 2022 International Conference (Yüksek Binalar ve Kentsel Habitat Konseyi 2022 Uluslararası Konferansı) kapsamında ve dikey şehircilik konusunda dünyanın önde gelen etkinliklerinden “Tall Excellence”da konuşacak.


“Yüksek Binalar ve Kentsel Habitat Konseyi 2022 Uluslararası Konferansı”

Tarih: 9-12 Kasım 2022
Yer: Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago/ABD


Chicago’da 9-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Tall Excellence; çeşitli atölye çalışmaları, yaklaşık 50 oturum, iki genel kurul ve ödül törenini içeren program için uluslararası bir uzman kadrosunu bir araya getiriyor.

Yüksek Binalar ve Kentsel Habitat Konseyi 2022 Uluslararası Konferansı 2022‘ye dünyanın önde gelen girişimciler, yatırımcılar, mimarlar, tasarımcılar, mühendisler ile inovasyonu teşvik eden ve yeni kentsel tasarımların sınırlarını zorlayan paydaşlar dahil olmak üzere 40 ülkeden 800’den fazla kişi katılacak.

Melike Altınışık etkinlik kapsamında 11 Kasım’da Chicago saati ile saat 13.00’te gerçekleşecek konuşmasında, “İstanbul Çamlıca TV & Radyo Kulesi”nin tasarım hikayesini ve kent ile kurduğu özel diyaloğu paylaşacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.ctbuhconference.com/